February 25, 2009

Cake For My Husband..

Sempena besday husband pd 21 Feb aritu, pikir punya pikir nak bagi hadiah apa, tiba2 dapat idea tempah kek utk dia. Cari2..terjumpa la blog kak zuriana yg buat kek kt dengkil. So, email kat akak tu samada dia terima lagi ke tak tempahan. Alhamdulillah, tempahan diterima..so jadilah kek ini..Strawberry oreo cheese cake..emm..boleh tahan sedapnya!!



kononnya nak buat surprise la kat husband, tapi rupe2nya dia dh terbaca email yang aku bagi kat kak zuriana tu. pandai dia buat2 tak tau je..tp that's not important..surprise ke tak, yg penting nak raikan besday bersama suami tercinta utk pertama kali selepas kawin ni..and hopefully utk tahun2 seterusnya ..aminnn...





Gambar dr blog k.zuriana..

2 comments:

pheedao said...

mie..
bila nak bersalin
pastu su nak tnya.. quran yg mie bg su tu beli kat mana eh??
adik su berkenan lah.. ingat nak bagi kat dia satu.

misz seniey.. said...

cantik kek...betuah laa hubby u...